DANE OSOBOWE I POLITYKA PRYWATNOŚCI:

  1. Administratorem danych osobowych przekazywanych Sprzedawcy przez Klientów sklepu internetowego www.altradea.com jest firma Altra Dea Couture Barbara Niedźwiedzka z siedzibą przy ul. Piastowska 84/86 42-202 Częstochowa. W sprawach związanych z ochroną danych osobowych Klient może kontaktować się ze Sprzedawcą poprzez adres email: biuro@altradea.com.

  2. Powierzone Sprzedawcy dane osobowe, są wykorzystywane wyłącznie w celu:

    - rejestracji konta Klienta w sklepie internetowym www.altradea.com,

    - realizacji umowy sprzedaży na podstawie zamówienia złożonego prze Klienta w sklepie internetowym www.altradea.com, w tym obsługi reklamacji i zwrotów oraz korespondencji związanych w powyższą umową,

    - jeśli klient wyrazi na to zgodę, w celu przesyłania informacji o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez sklep internetowy www.altradea.com (newsletter).

  3. Dane osobowe są przechowywane przez Sprzedawcę przez okres nie krótszy niż 6 lat od dnia ostatniej transakcji wykonanej pomiędzy Sprzedawcą a Klientem, dla zachowania poprawności i kompletności dokumentacji podatkowej.

  4. Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych ani przekazywane do państw poza Europejskim Obszarem Gospodarczym lub organizacjom międzynarodowym. Sprzedawca jest upoważniony do udostępnienia danych osobowych Klienta jedynie na żądanie uprawnionych organów (na podstawie powszechnie obowiązujących przepisów prawa).

  5. Klient ma nieograniczone prawo dostępu do swoich danych osobowych: ich edycji, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu oraz cofnięcia zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie, poprzez stronę  https://www.altradea.com/logowanie lub adres email biuro@altradea.com.

  6. Powierzone Sprzedawcy dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa.

  7. Dane osobowe klienta nie są poddawane zautomatyzowanemu przetwarzaniu lub profilowaniu. Sklep internetowy wykorzystuje pliki "cookies" wyłącznie w celu tworzenia statystyk oraz administrowania serwisem. Pliki "cookies" nie są wykorzystywane do celów reklamowych ani przekazywane osobom trzecim. Warunkiem działania "cookies" jest ich akceptacja przez przeglądarkę internetową, z której korzysta Klient. W przypadku ograniczenia stosowania plików "cookies" przez Klienta niektóre funkcjonalności sklepu internetowego mogą zostać wyłączone.

  8. Klient ma prawo do wniesienia skargi dotyczącej przetwarzania danych osobowych do organu nadzorczego : Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Produkt dodany do ulubionych

Strona korzysta z plików cookie. Więcej...